Sajam potrošačkih prava

Bez autora
Mar 14 2013

Državni sekretar u Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Dragovan Milićević otvoriće Sajam potrošačkih prava, koji se održava povodom 15. marta – Svetskog dana prava potrošača, u petak 15. marta 2013. godine, u 14 časova, u atrijumu tržnog centra “Delta siti” na Novom Beogradu.Tokom trajanja sajma, koji zajednički organizuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i realizatori projekta “Jačanje zaštite potrošača u Srbiji” finansiranog od strane EU, građani će na jednom mestu moći da se informišu o svim bitnim pitanjima iz oblasti zaštite potrošača.

Sajam potrošačkih pravaDržavni sekretar u Ministarstvu spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Dragovan Milićević otvoriće Sajam potrošačkih prava, koji se održava povodom 15. marta – Svetskog dana prava potrošača, u petak 15. marta 2013. godine, u 14 časova, u atrijumu tržnog centra “Delta siti” na Novom Beogradu.

Tokom trajanja sajma, koji zajednički organizuju Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i realizatori projekta “Jačanje zaštite potrošača u Srbiji” finansiranog od strane EU, građani će na jednom mestu moći da se informišu o svim bitnim pitanjima iz oblasti zaštite potrošača.

Učešće na sajmu potvrdilo je više od dvadeset državnih institucija i organizacija iz oblasti zaštite potrošača, a savete građanima će davati tržišni, poljoprivredni, turistički i sanitarni inspektori.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik